Το Kέντρο

Το STAY WET DIVING CENTER και η σχολή καταδύσεων άνοιξαν το 1995 και σήμερα είναι ένα από τα καλύτερα κέντρα καταδύσεων στην Κρήτη. Αναγνωρισμένη από την ελληνική κυβέρνηση, μέλος του “PADI RESORT ASSOCIATION”, του μεγαλύτερου καταδυτικού οργανισμού στον κόσμο – και πιστοποιημένη από την Veritas, προσφέρει όλες τις εγγυήσεις ασφάλειας, αξιοπιστίας και ποιότητας.

 

Γεωγραφική θέση
Γεωγραφική θέση image

Βρίσκονται στον μικρό ρομαντικό κόλπο του Μονοναύτη, στην πόλη της Αγίας Πελαγίας (20 χιλιόμετρα δυτικά του Ηρακλείου), οι εκπαιδευτές του STAY WET DIVING CENTER θα σας συνοδεύσουν στο κρυστάλλινο και ζεστό νερό για να σας κάνουν ανακαλύψτε τις γύρω περιοχές πολύ διαφορετικές.

Θα γοητευτείτε από τους σιωπηλούς και ειρηνικούς κατοίκους της Μεσογείου. Οι σάλτσες, τα αστερίες, τα σφουγγάρια, τα καλαμάρια, τα μοσχαρίσια και πολλά άλλα ψάρια και φυτά μπορούν να θαυμάσουν κατά τη διάρκεια της κατάδυσης. Μερικές φορές μπορείτε επίσης να συνοδεύεστε από χελώνες, barracudas, ακτίνες και μικρούς ιππόκαμπους. Ο υποβρύχιος κόσμος της Κρήτης είναι πλούσιος σε σπηλιές, προεξοχές και φαράγγια και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα για δύτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Ο Μονοναύτης προστατεύεται από τον άνεμο και ακόμη και όταν η Eole δημιουργεί τα δικά του και τα «καρφιά» τα σκάφη της αποβάθρας, το νερό στο κόλπο παραμένει ήρεμο και προσφέρει μια κατάδυση με απόλυτη ασφάλεια.

Ο εξοπλισμός
Ο εξοπλισμός image

Το STAY WET DIVING CENTER βρίσκεται πίσω από το μπαρ “Nemo” στον κόλπο Mononaftis και εκτείνεται σε μια σκεπαστή βεράντα. Παρέχονται πρακτικές εγκαταστάσεις στους πελάτες μας (καμπίνες, τουαλέτες, ντους γλυκού νερού και ντουλάπια που κλειδώνουν για τα υπάρχοντά σας). Φροντίζουμε επίσης για τη μεταφορά σας από το ξενοδοχείο στη βάση και πίσω (ανάμεσα στα Μάλια και το Φόδελε). Για μη δύτες, μπορείτε να νοικιάσετε ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία.

Το κέντρο είναι φυσικά εξοπλισμένο με ένα κιτ πρώτων βοηθειών με οξυγόνο, έναν συμπιεστή Bauer των 24m2 πλήρους εξοπλισμού για 26 δύτες (Aqualung και Cressi.Sub). Τα μπουκάλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε Din και Yoke.

Το κεντρικό κατάστημα προσφέρει ενοικίαση εξοπλισμού για κολύμβηση με αναπνευστήρα με ανταγωνιστικό ρυθμό, καθώς και τον πληθωρισμό. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί, εξειδικευμένοι από την Aqualung και την Cressi.Sub φροντίζουν τη συντήρηση του εξοπλισμού. Η ομάδα αποτελείται από ειδικευμένους και έμπειρους γάλλους και διεθνείς εκπαιδευτές και οδηγούς.

Η ομάδα
Η ομάδα image
Mireille
Διοικητικός διευθυντής
Freddy
Αρχηγός βάσης
Yoan
Εκπαιδευτής
Contact us